HEJ, VD. VÄLKOMMEN

Vi hjälper dig; en smart, driven och tillväxtfokuserad företagare & VD att bygga ett skalbart, attraktivt affärskoncept, marknadsföra med hjälp av moderna, digitala kanaler, sälja på ett autentiskt sätt, och bygga auktoritet inom din nisch.

KONCEPT & MARKNADSFÖRINGSSYSTEM

Vårt team jobbar med individuella småföretagare för att skapa vackra, säljbara koncept och varumärke, digitala tillgångar, paketera ert vardeerbjudande, ta fram strategier för markndasföring och PR. Vi hjälper er att automatisera er marknadsföring och sociala medier, så att ni får maximalt med synlighet med minimalt med jobb.

WORKSHOPS & UTBILDNINGAR

Vill ni att vi kommer till ert företag och håller en workshop om digitalisering av er verksamhet? Eller vill du delta i någon av våra workshops i Stockholm, Mariefred eller i Spanien? Vi håller olika worskhops och utbildningar under året, och kan skräddarsy en utbildning just för er verksamhet.

1-ON-1 KONSULTERING & COACHING

Har en passion för att göra något annat än vad du gör idag? Har du en fantastisk idé, men ingen aning hur man ska gå tillväga? Har du redan en kreativ verksamhet eller en blogg i din nisch och vill växa ditt varumärke globalt? Lägg till ytterligare inkomstkällor i ditt företag genom att implementera en ny affärsmodell? Lär dig exakt hur du exporterar produkter till utländska marknader? E-handelsstrategi?

ONLINEWORKSHOPPAR

Ta del av våra spännande program inom varumärkesutveckling, produktifiering och digital marknadsföring. Alla våra lektioner är packade med taktisk och strategisk rådgivning, exempel från verkliga livet, och steg-för-steg-instruktioner för att få bra resultat. Vi håller intensivprogram i små grupper, och du kan delta var du än är.

Tiina är grundaren till AVENUE, entreprenör, konceptutvecklare, marknadsföringsstrateg och IT-proffs. Hennes bakgrund är inom IT, resebranschen, design och finans, där hon arbetat som konsult, projektledare, produktchef, produktutvecklare, designer, och affärs – och processutvecklare med ansvar för offshore-verksamhet i Indien och Tjeckien, samt produktionsstyrning och försäljning på internationella marknader.

Tiina föddes i Finland, och bor nu i pittoreska Mariefred med sin småländska man och två vilda barn. Samtidigt med AVENUE driver hon en internationell onlineplattform för designentreprenörer och ett företag med hemtextilier som säljs i 15 + länder.

Tiina är en civilingenjör inom IT och en multi-passionerad företagare med stor nyfikenhet och viljan att ständigt utvecklas som coach, konsult och ledare.

Förutom konsultering, Tiina håller kurser, workshops och föreläsningar för små- och medelstora företag inom design, varumärkesutveckling, marknadsföring och teknik.

Hennes största intressen är design och teknik, sociala medier och Internet, Spanien, inredning, mat och resor.

My Experience - TECHNOLOGY. My Interest - MARKETING. My Passion - DESIGN.