HEY, SMÅFÖRETAGARE. VÄLKOMMEN

Vi hjälper små och medelstora företag med att skapa fantastiska koncept, varumärken, produkter och tjänster, marknadsföra sina företag på ett effektivt sätt genom att utnyttja de strategier som passar deras specifika, unika koncept och processer.

Tiina är grundaren till AVENUE, entreprenör, konceptutvecklare, marknadsföringsstrateg och IT-proffs. Hennes bakgrund är inom IT, resebranschen, design och finans, där hon arbetat som konsult, projektledare, produktchef, produktutvecklare, designer, och affärs – och processutvecklare med ansvar för offshore-verksamhet i Indien och Tjeckien, samt produktionsstyrning och försäljning på internationella marknader.

Tiina föddes i Finland, och bor nu i pittoreska Mariefred med sin småländska man och två vilda barn. Samtidigt med AVENUE driver hon en internationell onlineplattform för designentreprenörer och ett företag med hemtextilier som säljs i 15 + länder.

Tiina är en civilingenjör inom IT och en multi-passionerad företagare med stor nyfikenhet och viljan att ständigt utvecklas som coach, konsult och ledare.

Förutom konsultering, Tiina håller kurser, workshops och föreläsningar för små- och medelstora företag inom design, varumärkesutveckling, marknadsföring och teknik.

Hennes största intressen är design och teknik, sociala medier och Internet, Spanien, inredning, mat och resor.

My Experience - TECHNOLOGY. My Interest - MARKETING. My Passion - DESIGN.