VÄXER INTE FÖRETAGET?

Det kan handla om att du har ett...

Produktproblem
Marknadsföringsproblem
Försäljningsproblem
... eller det vanligaste av alla problem?

 

 

Låt oss ta reda på varför ditt företag inte växer, vad ditt läge är just nu, och vad du behöver fokusera på för att ta dig till nästa nivå….

[convertkit form=881175]

Hej, jag är Tiina. Jag är en entreprenör, konceptutvecklare, marknadsföringsstrateg och teknikgeek. Min bakgrund är inom IT och finans, resor, hospitality och design. Jag har jobbat som VD, konsult, projektledare, affärsutvecklare och processchef med ansvar för många offshore-verksamheter i Indien, Kina och Tjeckien, tillverkningsprocesser och internationell försäljning och partnerskap. Född i Finland, och bor nu i Sverige, gift med en smålänning, bor vi i pittoreska Mariefred med våra två vilda barn. Jag är också grundare av ett hemtextilföretag som säljs i 15+ länder.

Tiina är civilingenjör inom IT, client acquisition specialist och diplomerad inredningsdesigner. Tiinas huvudintressen är design och teknik, digital marknadsföring och hon coachar entreprenörer att våga tänka större, jobba mer strategiskt, följa sina drömmar och använda dagens teknik för att arbeta smartare och få mer glädje i livet.

MINA VARUMÄRKEN HAR VARIT PÅ

[convertkit form=881175]